Sälja Oriflame

Nu kan du sälja Oriflame och få mellan 15%-45% i rabatt på det du säljer eller beställer till dig själv? Visst låter det kul? 🙂

Vill du inte själv så vet du kanske någon annan som skulle vilja jobba som säljare av Oriflames fantastiska produkter!

Oriflames är Svenskt och har funnits sedan 1967. Sortimentet är baserat på Naturliga Ingredienser och är inspirerade av den svenska naturen.

Oriflame är – och har alltid varit – emot djurförsök. Av Oriflames djurpolicy framgår att Oriflame inte genomför några djurförsök i något skede av produktutvecklingsprocessen.  Ingredienserna var för sig är inte heller någonsin testade på djur. Detta är jag mycket stolt över.

I sortimentet finns det skönhet från utsidan till insidan. Det finns produkter för man, kvinna och barn. Du hittar krämer, make up, Wellness med nyttigheter till kroppen, accessoarer och mycket annat.

Här ser du en delar av sortimentet från den aktuella katalogen

 Vill du veta mer, klicka här: Gå med i Oriflame

 Se så att 11305781 står ifyllt som sponsor ,  så får du  mig som personlig kontakt och kan vända dig till mig så fort du behöver hjälp. Mejla eller ring gärna också till mig så jag kan skicka dig säljmaterial så att du kan komma igång direkt. Du kan också givetvis mejla till mig om du inte vill fylla i denna länk.  Mejla till mig på mejlatillmarie@gmail.com

OBS!!! Kontakta mig INNAN du beställer, för att få den bästa starten och inte missa erbjudande och kampanjer som finns just i aktuell katalog.

Du investerar inte något när du vill prova på detta säljjobb. Inget köp eller beställningskrav finns och du kan sluta när du vill om du inte tycker det är skoj. Så du har inget att förlora? 🙂

Du får betalt efter prestation och har dig själv som närmsta chef 🙂 Hur blir det bättre än så?

Du och alla dina kunder får 30 dagars fraktfri returrätt på produkterna och detta gäller även om man har öppnat och provat produkten 🙂 Så inget kan bli fel och du kan lugnt sälja och köpa för egen del utan att känna att du har köpt något du inte kan använda.

Vilket företag kan lämna en sådan garanti? Inte många direkt. Den garantin talar ju för sig själv, eller hur?

Beställning på 60 poäng rekommenderar jag första gången, då slipper du registreringsavgiften som annars är på 100:- ( etthundrakronor)

När du når 60 poäng i din första order, så får du beställa ett superfint Välkomstpaket  till dam för endast 59:- och för herr 49:-     

Jag berättar gärna mer för dig.

Välkommen som Brand Partner i mitt Team !!

Varma Hälsningar

Marie Lind

Jag (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.