Kom med och tjäna pengar

Nu kan du sälja Oriflame och få mellan 20%-45% i rabatt på det du säljer och det du beställer till dig själv? Visst låter det kul? 🙂

Vill du inte själv så vet du kanske någon annan som skulle vilja jobba som säljare/ Brand Partner för Oriflames fantastiska produkter!

Oriflames är Svenskt och har funnits sedan 1967. Sortimentet är baserat på Naturliga Ingredienser och är inspirerade av den svenska naturen.

Oriflame är – och har alltid varit – emot djurförsök. Av Oriflames djurpolicy framgår att Oriflame inte genomför några djurförsök i något skede av produktutvecklingsprocessen.  Ingredienserna var för sig är inte heller någonsin testade på djur. Detta är jag mycket stolt över.

I sortimentet finns det skönhet från utsidan till insidan. Det finns produkter för man, kvinna och barn. Du hittar krämer, makeup, Wellness med nyttigheter till kroppen, accessoarer och mycket annat.

Här ser du en delar av sortimentet från den aktuella katalogen

 Vill du veta mer, klicka här: Gå med i Oriflame

 Se gärna till så att 11305781 står ifyllt som sponsor,  så får du  mig som personlig kontakt och kan vända dig till mig så fort du behöver hjälp. Mejla eller ring gärna också till mig så jag kan skicka dig säljmaterial, så att du kan komma igång direkt. Du kan också givetvis mejla till mig om du inte vill fylla i denna länk.  Mejla här till mig på mejlatillmarie@gmail.com

OBS!!! Kontakta mig INNAN du beställer, för att få den bästa starten och inte missa erbjudande och kampanjer som finns just i aktuell katalog.

 Du får betalt efter prestation och har dig själv som närmsta chef 🙂 Hur blir det bättre än så?

Du och alla dina kunder får 30 dagars fraktfri returrätt på produkterna och detta gäller även om man har öppnat och provat produkten 🙂 Så inget kan bli fel och du kan lugnt sälja och köpa för egen del utan att känna att du har köpt något du inte kan använda.

Vilket företag kan lämna en sådan garanti? Inte många direkt. Den garantin talar ju för sig själv, eller hur?

Inget köp eller beställningskrav finns och du kan sluta när du vill om du inte tycker det är skoj. Startavgift på 190:- tillkommer och en årlig medlemsavgift på 100:- ger dig massor med förmåner, som jag gärna berättar mer om. 

Välkomstprogrammet

När du startar som ny Brand Partner får du tillgång till ett flertal förmåner, bland annat har du chansen att få några av våra bästsäljande produkter som gåva när du uppnår Välkomstprogrammets tre steg.

För att få gåvorna, så måste du nå 100 personliga bonuspoäng (PBP) i försäljning per period inom dina första 3 hela perioder (registreringsperiod + 3 perioder).

Dessa produkter ingår i Välkomstprogrammet (OBS! produkter kan komma att bytas ut om de tar slut i lager)

  

Jag berättar gärna mer för dig.

Välkommen som Brand Partner i mitt Team !!

Varma Hälsningar

Marie Lind

Jag (3)

1 svar på Kom med och tjäna pengar

 1. Helen hej skriver:

  Hej Marie
  Jag är intresserad av att börja sälja Oriflame.
  Kan du berätta lite mer.
  Var finns du i landet?
  Har du en egen WEBSHOP med Oriflame?
  Hur fungerar det när någon beställer därifrån?
  Med vänlig hälsning från Helen Sköld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.