Kostnadsfritt medlemskap i Oriflame

Marie Lind

Oriflame erbjuder cirka 1 000 innovativa, svenska skönhetsprodukter inom följande kategorier: hudvård, makeup, dofter, hår, kroppsvård, herrprodukter och wellness.

Produkterna tas fram i Oriflames globala forsknings- och utvecklingscenter i Dublin, där över 100 forskare arbetar, samt i deras Skin Research Center i Stockholm. Oriflame tillverkar 75% av alla sina produkter i egna fabriker lokaliserade i Sverige, Polen, Kina, Ryssland och Indien. Övriga 25% av tillverkningen sker genom noga utvalda leverantörer.

Med Oriflame kan du uppnå allt från att tjäna lite extra pengar till att bygga en egen framgångsrik affärsverksamhet.

Du bestämmer själv hur långt du vill utvecklas och vilken tid du vill lägga på din verksamhet, vare sig om det är som en hobby, på deltid eller heltid.

3 sätt att tjäna pengar på med Oriflame:

  • Spara pengar: 15-30% rabatt när du köper dina egna och din familjs skönhetsprodukter.
  • Tjäna på försäljning: Rekommendera produkter och tjäna på de beställningar du tar emot. Ju mer du säljer, desto större blir också din förtjänst i %. Om du till exempel säljer för 3 250 kr så tjänar du 1 325 kr, det vill säga 41%. Säljer du för 7 800 kr så tjänar du 3 822 kr, nästan 50%.
  • Engagera andra att sälja och bygg en egen verksamhet: Bygg ditt eget team av Brand partners. Förutom provision på teamets försäljning så kan du även uppnå bonusar när du successivt når nya ledartitlar.

Jag (3)

Gå med i Oriflame! När du fyller i denna länken, så får du mig som Team Ledare. Titta så det står 11305781 som sponsor. Om något skulle strula så mejla då till mig istället på mejlen nedan. Så fixar jag det åt dig.

Jag lyssnar in på vad du själv vill med Oriflame och lotsar dig gärna igenom Oriflames produkter. Jag hjälper dig att växa i din takt och finns här hela tiden för att vägleda dig och ge dig tips och råd, om du önskar. Vill du enbart beställa för egen del och få rabatt på det du beställer, så är det helt ok 🙂 Jag finns här när du behöver med tips och råd ang. produkter eller andra funderingar som kan uppkomma.

Hör av dig till mig på mejl: mejlatillmarie@gmail.com så berättar jag mer.

Oavsett dina ambitioner så erbjuder Oriflame: Inga uppstartskostnader. När man startar en affärsverksamhet måste du normalt göra en investering, inte bara i tid utan även ekonomiskt genom startavgifter, lagerinvesteringar, investera i dyra utbildningar och så vidare, vilket gör att det är omöjligt för många människor att komma igång. Därmed finns det alltid en risk involverad och många företagare lämnar sin verksamhet fattigare än när de startade.

Men med Oriflames unika affärsmöjlighet går du med Helt Gratis när du gör en första beställning på mer än 60 poäng ca 660:- efter din rabatt  Ingen tidigare säljerfarenhet krävs.  Jag hjälper dig och ger dig råd. Beställer du för mindre än 60 poäng i din första order, så tillkommer en registreringsavgift på 100:- första gången du beställer. Med beställning på över 60 poäng försvinner den. Du får också köpa ett härligt Välkomstpaket för dam för 59:- eller  till herr för 49:- när du har en första order på 60 poäng. Här ser du paketen.

Jag finns där för att hjälpa dig längs vägen och den mesta av utbildningen är helt gratis. Du investerar endast din tid. Att prova kostar således ingenting och ingen uppsägningstid eller någon bindningstid finns 🙂

Varmt Välkommen till mitt Team!!

                                                           Marie Lind

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.