3 nya säljare till mitt Team :)

Skinpro

Woho, så roligt jag tyckte det var att det var 3 nya säljare som nappade på mitt erbjudande om att  sälja Oriflame i mitt Team nu i period 13 och lägga en första order på mer än 60 poäng.

Om någon av dessa jätteduktiga konsulenter har lagt en order på mer än 60 poäng i sina tre första perioder så kommer dem att få  ett utvalt produktpaket värde minst 1000:- Detta helt Gratis!!!

Katalogerna som gäller för att vara med i min egen kampanj är katalog 13 , 14  och 15!!!!! Order på minst 60 poäng i dessa tre perioder är det som gäller.

Bittan, Ann- Louise och Anita har fullföljt första katalogen och lagt en order på mer än 60 poäng.

Så Bittan, Ann-Louise och Anita!!! Någon av er kommer att vara den som också är med i dragningen av en SkinPro ifall ni har en order på mer än 60 poäng i period 14 och 15.

STORT Lycka till!!

Fick du inte chansen???  Vill du också vara med?
Jag kommer därför att starta en ny kampanj nu i period 14, som gäller dig som är ny konsulent i mitt Team. Här gäller också att man är garanterad ett produktpaket värt 1000:- när man har en order på mer än 60 poäng i dem tre första perioderna. Dvs. katalog 14, 15 och 16 så varför inte ta chansen och tjäna lite pengar samtidigt som du får Gratis produkter 🙂

Nu har du dessutom chansen att göra skillnad. Oriflame säljer ett Rosa Bandet Paket som skänker 10:-/ sålt paket.

Tillsammans är vi starka <3

  Rosa bandet2015ss

Vill du bli säljkonsulent? Klicka på länken

Se så att mitt namn står som Sponsor, då är du med i kampanjen 🙂

Gäller från 25 september kl 11,00 – den 15 Oktober kl 20,00

Hör av dig till mig om du har frågor.

Marie Lind

mariie.liind@gmail.com

Det här inlägget postades i Blandat, Jobba med Oriflame, Medlemskap i Oriflame, Tjäna Pengar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.