Två fantastiska män och deras dröm!

Jag är så oerhört stolt över att arbeta tillsammans med detta fantastiska företag som i dag finns i mer än 60 länder. Oriflame skänker årligen massor med pengar via Childhood Foundation och Oriflame Foundation. Vill du jobba tillsammans med mig och göra skillnad i världen? Gå in här:

http://se.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?ibs_owner=MARIELIND

eller skicka mig ett mejl :mariie.liind@gmail.com så hjälper jag dig att komma i mitt Team.

Vi i mitt Team hittar på massor med roliga saker och är öppna för nya förslag. Varmt välkommen! 🙂

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.