Säljare sökes!!

Säljare sökes

Nu kan du sälja Oriflame och få mellan 15%-50% i rabatt på det du säljer eller beställer till dig själv?

Eller vet du kanske någon annan som skulle vilja jobba som säljare av Oriflames fantastiska produkter!

Oriflames sortiment  är baserat på Naturliga Ingredienser och är inspirerade av den svenska naturen. Oriflame är INTE testat på djur? Ingredienserna var för sig är inte heller någonsin testade på djur.

I sortimentet finns det skönhet från utsidan till insidan. Det finns produkter för man, kvinna och barn. Du hittar krämer, make up, Wellness med nyttigheter till kroppen, accessoarer och mycket annat.

Här ser du en delar av sortimentet från den aktuella katalogen

  Gå med i Oriflame i dag,  så får du  mig som personlig kontakt och kan vända dig till mig så fort du behöver hjälp. Mejla eller ring gärna också till mig så jag kan skicka dig säljmaterial så att du kan komma igång direkt. Du kan också givetvis mejla till mig om du inte vill fylla i denna länk. Mejla till mig på mariie.liind@gmail.com

OBS!!! Kontakta mig INNAN du beställer, för att få den bästa starten och inte missa erbjudande och kampanjer som finns just i aktuell katalog.

Du investerar inte något när du vill prova på detta säljjobb. Inget köp eller beställningskrav finns och du kan sluta när du vill om du inte tycker det är skoj. Så du har inget att förlora? 🙂

Du får betalt efter prestation och har dig själv som närmsta chef 🙂

Alla dina kunder får 30 dagars returrätt på produkterna och detta gäller även om man har öppnat och provat produkten 🙂 Så inget kan bli fel och du kan lugnt sälja och köpa för egen del utan att känna att du har köpt något du inte kan ha.

Vilket företag kan lämna en sådan garanti? Det bevisar ju hur bra kvalité det är, eller hur?

Välkommen som säljkonsulent i mitt Team !!

Varma Hälsningar

Marie Lind

Marie lind

Det här inlägget postades i Blandat, Jobba med Oriflame, Medlemskap i Oriflame, Tjäna Pengar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Säljare sökes!!

  1. Laura skriver:

    Det låter spännande men måste man inte betala någon anmälningsavgift för att börja? Enligt hemsidan är det typ 100kr?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.