Reiki


Jag har flera gånger känt att jag ville gå Reikikurser i Healing, men då har det varje gång jag nämnt det för någon som har sagt…. ”Det behöver inte du göra” du kan ju det ändå eller ”Vad ska du med det till, healingen från dig funkar ju så bra ändå…” och jag har lyssnat, tyvärr så är det ibland att man blir påverkad.
Detta har dem inte sagt med illvilja, såklart, men jag har i alla fall fortsatt känna att det var det jag skulle göra.

Men jag tror också att det var meningen att jag skulle hitta HELT rätt person som skulle lära mig. Det har jag gjort och jag är så glad.

Tacksam!!! <3

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.