Äntligen

Ja vad säger man, Äntligen är väl ett bra ord. För visst har man längtat till att allt ska kunna bli ”som vanligt igen” Men blir det det, tro? Nja… Det har jag svårt att se.

Jag tror att det till stora hela kan bli som vanligt, men vem tänker på alla dem som suttit ensamma och isolerade med skräcken bunden kring sig? Vem hjälper alla dem som mår psykiskt dåligt pga att dem inte har någon alls att prata med? Vem tar hand om dem och deras hälsa?

Denna pandemi har fått mig att inse att vissa medier inte är neutrala, vilket jag tycker att nyheterna ska vara, Tex tv 4 har visat sin sämsta sida i många avseenden. Senast i dag så går dem ut att vaccinerade får andra restriktioner än dem ovaccinerade, vilket inte stämmer. Detta säger dem dessutom två gånger under 1 timme. Så dåligt!!

Nej tacka vet jag SVT nyheter istället.

Apotea har också visat sig från sin sämsta sida, så dessa kommer jag bojkotta framöver. Det finns så många andra företag som säljer liknande saker som man kan handla av istället. Att en vd kan sitta i tv och säga att vi ska tvinga ungdomarna med piska att ta vaccinet ( trots att dem inte blir dåliga) och införa Vaccinpass på gym för att få dem att vaccinera sig, räckte för mig att jag ska sluta handla av dem. Han borde skämmas… usch nej det passar inte mig.

Det är upp till var och en om man vill ta vaccinet, anser jag. Vi vet väl inte varför någon väljer att tacka nej? Det kan bero på många olika aspekter och vem är vi att döma någon annan?

Har du förresten sett detta? PartietMoD https://partietmod.se/

Detta är ett parti som står för mänskliga rättigheter och Demokrati och som samlar politiker som står bakom fyra krav och som sträcker sig över alla partier. Ska bli spännande att följa hur detta blir.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.