Vägen framåt år 2021

Vi alla är väl överens om att år 2020 var ett konstigt år. Själv hade jag så höga förväntningar om att det skulle bli mycket bättre än 2019.

För mig blev 2020 visserligen bättre än 2019, som var ett jobbigt år för mig. Men ser man till världen och dem flesta människorna på vår jord så har det verkligen varit ett fruktansvärt år.

Så nu ser vi fram emot 2021 med stora förväntningar. Ett nytt fantastiskt år 2021!!! Vi kan inte se tillbaka, vi kan inte stanna där vi är, vi måste ta vägen framåt. Jag tycker bilden är så passande här ovanför.

Den väg som känns rätt för dig är din väg och den som känns rätt för mig är min väg. Ingen ska bestämma vad som är rätt och fel för var och en av oss. Jag ser på sociala media att dem som inte tycker som ”ditt och datt” får bannor hit och dit. Låt alla få vara människor och tänka själv på vad som blir rätt för dem, först då kan vi få harmoni i våra kroppar. Vill vi vaccineras eller vill vi inte, låt var och en få bestämma själv. Vill vi äta kött eller grönt, vill vi gå på Yoga eller träna gym, vill vi ha hund eller katt, vill vi jobba dag eller natt, vill vi leva som singel eller vill vi ha familj, vill vi köra bil eller åka kollektivt, vill vi njuta av livet eller vill vi bara springa igenom det osv? Låt alla bestämma själv och utan dömande, så blir världen en harmonisk plats för oss alla. För det finns plats för oss alla….

Bild: Gerd Altmann

Med varma kramar och kärlek till just dig <3

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.