Hur gör jag?

Vitaminer och mineraler är livsnödvändigt för vår kropp och inte minst nu i dessa tider. Här kan du se den Ultimata Wellnessguiden. Klicka HÄR

Wellness handlar om att ha en livsstil som både får dig att känna dig och se fantastisk ut idag – och att hjälpa dig att leva ett långt, lyckligt och hälsosamt liv även imorgon. Det är inte alltid lätt, men Wellness by Oriflame erbjuder ett sortiment av högkvalitativa och näringsrika produkter och livsstilsråd för att hjälpa dig att lyckas! Våra produkter är utvecklade i Sverige av ledande forskare och formulerade med naturliga och naturinspirerade ingredienser. Ett hälsosammare och lyckligare liv börjar här!

Du hittar HÄR supergod Tomatsoppa eller Sparrissoppa som ger dig näring och nyttigt innehåll.

Här hittar du också shake, i 3 olika smaker, som du med fördel kan ta flera om dagen för att få i dig nyttigheter men också stilla hungern så du inte går och småäter något onyttigt. Shaken tar du enkelt med dig i en shaker och tillsätter endast vatten.

Shaken använder jag mig av varje dag under hela vår och sommar. Jag har med mig pulvret i shaken och en flaska med vatten. På höst och vinter så blir det soppa istället. Superenkelt att ta med varmt vatten i en liten termos och endast tillsätta pulvret från soppan som jag har i en påse eller liten burk.

Det går också att få ett alternativ som är smaklöst, Protein Blend, du kan blanda i den i vad du önskar eller tar den som den är. Du ser den HÄR

Kan det bli bättre! ??

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.