Jag har mött 6…

…underbara hundar, fyra valpar och två vuxna. Oh dem är så vackra och genomärliga och fina. Jag förstår inte dem som inte tycker om djur och speciellt hundar. Kanske är det för att jag har förmågan att känna in deras energier…. eller så beror det på människan själv. Djuren, dem utstrålar bara kärlek och vänlighet. Total kärlek och hur kan man inte älskar dem då?

Jag väntar med spänning och ser vilken ”vackra varelse”, som kommer bli min. Får förhoppningsvis besked i morgon, söndag.

Jag skulle kunna ta dem alla med mig hem, dem är så fina, sociala och väl hanterade av uppfödaren. Mycket gos och kel gör dem sociala och det kan man verkligen säga att dem är. Dem alla fyra valparna satt hos mig när jag var där. Dem somnade hos ”den nya människan” som kom på besök. Att det bara var så är ju fantastiskt och det visar på fina och sociala människor som tar hand om dem och föder upp dem. Kommer skriva sen vilken kennel, men vill fråga först om jag får skriva ut det här.

En underbart social, vänlig och reko uppfödare. Svarar på alla frågor och berättar mer än gärna allt som kan vara bra att veta. Jag är så glad över att jag hittade just denna kennel. Jag har kontaktat flera uppfödare till den ras jag hade tidigare ( Bichon Havanais), men så valde jag att byta ras, då en vän sa att det kan vara bra att göra det. Då blir det nytt på något vis. Men jag har bara kontaktat en uppfödare till denna ras. Eftersom det kändes så himla bra direkt, så valde jag att inte kontakta fler uppfödare. Nära och bra gör det inte heller fel. Så det blev helt rätt!!

Jag har haft hund större delen av mitt liv, men inte denna ras. Då finns det mycket att snappa upp. Ändå så tycker jag att jag inte kan något 😉

Vandra i kärlek, det försöker jag göra <3

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.