Dagens möte…

I dag mötte jag en liten underbart söt Chines Crested tik som bara satt och såg söt och gullig ut.

För några månader sedan hade jag bara träffat en Chines Crested tidigare hos en väninna till mig. En härlig och söt hund, Pärla. Nu har jag träffat flera underbara hundar på olika ställen och blivit så förälskad i den rasen. Det är som om man ser dem överallt nu 🙂

Jag mötte en kille som var så bedårande och fin i sin energi. Han gillade jag verkligen, men jag har faktiskt tyckt om alla jag mött så här långt. Fast han var något speciell <3

Snart så kanske…. 🙂

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.