Sanningen kommer alltid fram…

Om du har en vän som ljuger för allt och alla OM allt och alla, ska du bara låta det vara och vända andra kinden till? Precis som dem flesta andra gör av bekvämlighetsskäl och bara låtsas som om det regnar….

Om samma person alltid kräver uppmärksamhet och aldrig ger någon annan person uppmärksamhet, ska du bara låta det vara och vända andra kinden till? Som dem flesta andra gör av bekvämlighetsskäl…

Om personen är hård och kall och är lika hård och kall mot dig, ska du bara låta det vara och vända andra kinden till? Bara för att det passar personen bäst…. men dig känns det inte bra för.

Om du väljer att gå din egen väg utan personen, ska du då bli straffad med skitsnack för att du valde att gå din väg?   

Ibland blir det så att vänner eller bekanta går åt olika håll och då får man önska den andra personen stort lycka till.

Jag har pratat med personen och jag har alltid valt att säga sanningen. Jag lever i sanning och kommer alltid att göra det. Sanningen är ofta illa hörd. Men det finns såklart olika sätt att säga det på. Man får vara finkänslig.

Men….det är inte alltid det får kraft när man pratar, för vissa vill inte höra det man säger. Oavsett hur man säger det……Men då kan man inte göra mer….. Var och en har sitt eget ansvar.

Det finns modiga personer och Sanningen kommer alltid tillbaka, nästa gång från någon annan som har upptäckt lögnerna och oärligheten och som säger det. Då blir det antagligen samma situation…

Det enda jag ångrar är att jag inte första gången lyssnade och lät bli att återupprepa allt. Det gick ändå 10 år mellan gångerna och jag tänkte att personen hade ändrats, men nej tyvärr….

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.