Världen stannade upp…

Covid 19 har fått världen att stanna upp. Fram tills i dag har det dött 20 stycken människor i Sverige till följd av Corona. Människor som betyder mycket för någon, en familjemedlem eller vän……..någons pappa, farfar, mamma, mormor, son, dotter, syster, bror, familjemedlem eller vän. Listan kan göras lång och många sörjer dem som försvinner.

Hur många kommer stryka med? Det vet vi inte ännu…… Det har redan förlorats många, många, många…… liv i världen.

Flygen har slutat gå, affärerna har stängt, gränser stängts, folk är hemma i karantän osv. Men jag tror att Jorden mår bra av att vi har stängt ner, för luften blir renare, haven blir friskare och förhoppningsvis så värms inte jorden upp lika fort som tidigare. Människorna som överlever detta kan komma leva i en lite friskare värld får vi hoppas. Kanske kommer Moder Jord ta några riktiga andetag och orka med oss människor lite till.

Jag ber för jorden och för människorna och hoppas att detta utbrott snart är över

Med varm kärlek till alla och en var <3

Marie

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.