Svårare än så var det inte att få fart på min verksamhet

Se dig själv

För sju år sedan kom jag till en fas i livet då jag var redo för en förändring. Jag tyckte att jag hade gråtit färdig över min värkande kropp. Det var en jobbig tid där jag fick släppa mitt heltidsjobb på IKEA. Vilket kändes fruktansvärt, det var ju min inkomst….. Det var väldigt svårt för mig att sluta på IKEA, där jag hade så många vänner och jag trivdes så bra. Det var dock nödvändigt om jag inte skulle hamna i en ”offerroll” och sluta i en sjukskrivningsspiral där jag hade blivit mer och mer passiv. Jag kände att jag måste göra någonting. Jag tänkte….. jag provar 🙂

Jag har sålt Oriflame i 30 år till och från men som sagt för sju år sedan tog jag steget och blev Team Ledare. Jag tyckte att det verkade perfekt att kunna styra min egen arbetstid.  Jag pratade med alla runt omkring mig, vänner, släkt och grannar mfl, och erbjöd dem Oriflames produkter och berättade om möjligheten att bli oberoende återförsäljare för Oriflame.

Svårare än så var det inte att få fart på min verksamhet! 🙂

Idag äger jag min tid, och kan påverka min månadsinkomst! Jag kan jobba utefter min kropp orkar och mår. Ibland jobbar jag ingenting och ibland jobbar jag mer, allt efter dagsform.

Är Du intresserad av att själv börja sälja Oriflames produkter, och/eller bygga upp Din egen organisation med vänner ?! Eller vill Du bara kunna köpa produkterna till inköpspris? Hör av dig till mig så ska jag hjälpa dig. Det finns inga köp eller jobbkrav på något sätt utan man är själv sin egen chef och får lön efter prestation.

Du behöver inget lager och har därmed inget kapital i omlopp.

Du säljer via katalog och din egen butik. När du börjar så får du en egen butik som du kan sälja från. Välkommen in till min butik och titta runt och se hur den funkar : http://beautystore.oriflame.se/MARIELIND

Jag söker nya kollegor till mitt glada team, där alla jobbar efter sin förmåga!! Är Du redo för en förändring i Ditt liv? Vill Du bli en viktig kugge i mitt team?! 🙂

Jag hjälper Dig att bygga upp en bra grund utefter dina förutsättningar! Jag vet verkligen att vissa dagar kan man inte och orkar inte. Då jobbar man heller inte 🙂

Du kan ha ett heltidsjobb bredvid, du kan ha ett halvtidsjobb bredvid, du kan vara arbetslös. mammaledig, pensionär eller sjukskriven. Alla behöver känna sig behövda och uppskattade och du är Varmt Välkommen oavsett vad du gör i dag!! 🙂

Vill du inte själv men vet någon som du tror skulle vilja prova, så tveka inte att höra av dig. Kontakta mig på 0709-191970 eller via mejl mariie.liind@gmail.com

Vill du boka in en mysig Tjejkväll för dig och dina vänner? Hör då av dig till mig.

Ser fram emot att du hör av dig  🙂

Varma Hälsningar

Marie Lind

mariie@telia.com

0709-191970

Min sida: http://beautystore.oriflame.se/MARIELIND

Instagram: marielind_oriflame

Det här inlägget postades i Blandat, Jobba med Oriflame, Oriflame, Tjäna Pengar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.