Skruttig i dag…

Skruttig

Känner mig skruttig i kroppen efter gårdagens ljusstöp och nu behöver jag gå och vila. Det stormar och blåser och jag har ont och känner mig så stel. Får hoppa över vattengympan i morgon och se om jag kan gå i bastun på friskis och svettis istället. Vattnet i bassängen är ju kallt 27 grader och det känns inte som att det är någon bra ide eller blir bättre då. Det hade behövt vara en varmbassäng istället i detta läget…. en sådan skulle man ju haft hemma 😉

Men så är det och det är ju bara att anpassa sig efter dagsformen…

Sov gott till er som ännu inte lagt er.

Hjärtats

med kärlek

Marie

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.