Skapa en kärleksfull värld <3

skicka lite kärlek

 

Jag skulle vilja skicka kärlek, medkänsla och godhet till alla människor på vår jord. Skulle vilja posta miljarder kuvert med kärlek och glädje.

Just nu behöver många människor hitta tron på människan, få känna medkänsla och godhet samt få känna samhörighet. Det finns så mycket ondska i flera delar av världen och vi måste därför överrösta den med kärlek och godhet. 

Samtidigt som människor springer fortare och fortare på många platser i ”västvärlden”, så stannar många människor upp…. och sitter fast på andra ställen…….Är det den balansen som måste till för att det ska bli jämnvikt och balans på jorden? Mycket konstigt faktiskt….

Våga visa din kärlek till andra människor…. Våga säga till dem att du tycker om dem… våga visa att du bryr dig… Våga göra skillnad genom att vara en medmänniska. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Om du ger till någon så ger förhoppningsvis den personen vidare till någon annan och ringarna på vattnet sprids.

Vi måste agera och föröka kärleken till allt liv <3  

 

Love2016

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.