KristallerJag kände redan som väldigt ung att halvädelstenar/kristaller var något speciellt och ett stort stöd för mig. Jag kände att dem olika stenarna hade olika egenskaper och har sedan många år varit fascinerad av dem. Jag bär oftast en sten med mig i fickan eller i ett halsband eller annat smycke.
Dem hjälper mig att hitta balans i tillvaron, vid healing och rening mm. Dem kan ställas eller placeras ut i ett rum och förändra energin i rummet. Dem går att använda för att befästa en önskan eller ta bort något som inte ska vara kvar. Dem är unika och väldiga hjälpredor.


Kristaller finns i olika former som kluster, pyramider, tumlade,  råa, äggformade, runda, platta osv. Dem är inte bara vackra att titta på utan dem är fantastiska som hjälp på många olika sätt och vid olika situationer. Dem har ett brett användningsområde och kan både rena energier i ett rum, rena andra kristaller, hjälpa till vid healing och meditation, vara stöd och hjälp i din vardag när den bärs med dig i tex. svåra situationer eller då du behöver lugn, dem kan vara utplacerade i huset för beskydd osv.
Alla olika kristallsorter har olika egenskaper. Bergskristall är en mycket användbar och vanlig kristall som bl. a. hjälper till att rena andra kristaller.
När du ska välja en kristall till dig själv, så ska du känna in vilken som känns bäst
och som du känner dig mest dragen till.
Då blir det rätt.