* * WELLNESS- naturliga vitaminer, soppor och proteinshake * *

 

 

 

 

 

 

Wellness för välbefinnande

Tomatsoppa, En härlig och proteinrik pulversoppa med smak av tomat och basilika. Balance Soups är en proteinrik soppa med låg fetthalt som innehåller en blandning av naturliga och veganska ingredienser.

*Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan. Klicka HÄR så kan du läsa mer om Tomatsoppan.

Sparrissoppa, En härlig och proteinrik pulversoppa med smak av sparris. Balance Soups är en proteinrik soppa med låg fetthalt som innehåller en blandning av naturliga och veganska ingredienser.

*Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan. Klicka HÄR så kan du läsa mer om sparrissoppan.

Proteinshake, Pulver att blanda till dryck med naturlig jordgubb, vanilj eller chokladssmak innehållande proteiner från tre källor (ärtor, mjölk och ägg), kolhydrater och fibrer. Innehåller sötningsmedel. Balance Shakes innehåller en patenterad blandning av naturliga ingredienser, för ett säkert och välbalanserat näringsintag. 150 ml färdig dryck innehåller mindre än 1% laktos.

*Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan. Klicka HÄR så kan du läsa mer om shaken.

Protein Blend, Ett extra tillskott till din dagliga kost ger Protein Blend de essentiella aminosyror som kroppen behöver – från mjölk, ägg och ärter – samt kostfiber från äpple, nypon och sockerbetor. Det icke smaksatta pulvret, utan tillsatt socker eller sötningsmedel, blandas enkelt med mat eller vätska.

Framtagen i Sverige av Stig Sten, som är Professor i kardiotorakal kirurgi vid Lunds Universitet, ett av Sveriges högst rankade universitet. Grundare av Igelösa Life Science Community i utkanten av Lund – ett forskningscenter med starka band till Lunds universitet som bedriver nutrition och livsstilsforskning. Man utvecklade Protein Blend med nypon, äpple och sockerbetsfiber och 3 proteinkällor (ärtor, vassle och ägg)

Dessutom är det

* Smakfritt och kan adderas i vilken mat du vill

* glutenfritt

* kolesterol och lactosfritt

* utan tillsatt socker

* utan sötningsmedel

Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan. Klicka HÄR så kan du läsa mer om protein Blend.

WellnessPack* woman, Kosttillskott med vitaminer, mineraler, omega 3 och växtextrakt. WellnessPack woman innehåller tre kosttillskott utvecklade för kvinnor. Produkten ger en kombination av vitaminer och mineraler, omega 3-fettsyror (DHA och EPA) från högkvalitativ fiskolja samt extrakt från blåbär och mikroalger innehållande karotenoiden astaxanthin.

*Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Klicka HÄR så kan du läsa mer om Wellnesspak Woman.

WellnessPack* manKosttillskott med vitaminer, mineraler, omega 3 och växtextrakt. WellnessPack* man innehåller tre kosttillskott utvecklade för män. Produkten ger en kombination av vitaminer och mineraler, omega 3-fettsyror (DHA och EPA) från högkvalitativ fiskolja samt extrakt från blåbär och mikroalger innehållande karotenoiden astaxanthin.

*Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Klicka HÄR så kan du läsa mer om Welllnesspak man.

När du väljer att prenumerera, köp 3 så får du den 4:e Helt Gratis, det gäller alla dessa ovan produkter.

Du kan när som helst avbryta din prenumeration eller byta smak mellan sopporna alternativt smak bland shaken.

Kontakta mig så ska jag hjälpa dig!

Varmt Välkommen att skapa din egen hälsa tillsammans med Wellness

Källa: Oriflame Beauty Store