Denna linda funkade verkligen

half wrap

Det finns så många som får droga sina kära hundar och katter över Nyårsafton och köra ut med dem i skogen, ta in på hotell osv. Det är verkligen ett helvete med en skotträdd hund.

Jag är helt förstummad och faktiskt förundrad över att detta inte spridits tidigare. Det kanske det har gjort, men jag har inte sett det i alla fall….

Jag testade denna lindan i går och den funkade galant. Jag tog en vanlig stretch gasbinda som jag hade hemma för någon som kanske stukar fötter eller något 🙂 Sätt inte den för hårt utan bara som ett klädesplagg.

Busan blev mycket mer lugn och skakade faktiskt inte alls. Tidigare år har hon flåsat, skakat både kropp och tänder och varit jättestressad och ögonen varit uppspärrade av rädsla.

Hon till och med i går tittade nyfiket upp från sin korg på fyrverkerierna och sen la hon sig ner igen. Ingen tendens på skakning eller rädsla. Möjligen lite oro för hon försökte vid två tillfällen berätta för mig att hon gärna ville upp i soffan till mig. Men det var då det small precis 10 meter utanför huset. Jag nekade och hon lade sig i sin korg nedanför mig på golvet igen. Viktigt är ju att inte uppmuntra och ta upp dem så dem tror att deras rädsla är befogad. Det kan kännas i hjärtat på en oss för man vill ju bara trösta. Men det är faktiskt fel för då förstärker man istället.

SÅ SUPERTACK!!!! Säger jag till: Vesslarp Veterinärskliniks inlägg på facebook.

Dem delade Half-Wrap bilden och jag är så tacksam <3

”Thundershirt är en metod från TTouch-metoden av Linda Tellington Jones. Den används vid skotträdsla”. Skrev Ann-Helen

Gå gärna in och gilla deras sida 🙂

GOTT NYTT ÅR!!

 

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.