Uppskattning kostar så lite

Julklapp

Jag började just jobba extratimmar på två nya jobb.  Tänk att jag sökte tre jobb, gick på tre anställningsintervjuer och fick alla tre jobben. Jag tog dock bara två av dem. Det ena kändes inte bra, men dem andra två kändes superbra. Förmånen för mig är att ha flera jobb och kunna sy ihop min arbetstid på eget vis. Snart har jag ännu ett jobb 🙂

MEN…

Båda jobben gav mig en julklapp…. tänk att redan efter mindre än en månad vara uppskattad??? Det är glädje och känns rakt in i hjärtat på mig i alla fall. Det är ju inte så att man måste få något, men uppskattning kostar inte så mycket. Men visas för sällan många gånger.

Så kan man slita på andra jobb och ställa upp med kort varsel eller finnas till på många andra sätt, men får knappt tack många gånger….. och än mindre någon julklapp….. 🙂 ( men det gör inte något) 

Man gläds och känner värme i hjärtat över dem som är tacksamma över att man finns till hands när man behövs.

Vad är viktigare än att känna sig behövd?

hälsa?

kärlek?

pengar?

lycka?

samvaro?

delaktighet?

familj?

Vad är viktigt för dig?

Var rädd om dig <3

Marie

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.