Var precis som dem personer du vill möta…

Var själv

Att ge av sig själv till någon annan som behöver, är det bästa jag kan tänka mig att man kan bistå en annan människa som behöver hjälp med. Att man sen blir helt utschasad själv är kanske inte det bästa…. Jag har ibland svårt att stänga av och inte ge mer än jag klarar av. Så ser jag sen flera dagar efter mötet hur dåligt jag själv mår… Men jag repar mig ju igen så det är ingen fara, men jag känner hur orkeslös jag är. Förstår då att personen verkligen har behövt min ”tank med kraft”

Jag ska framöver jobba mer med hur jag kan ge samtidigt som jag själv behåller. Jag behöver hitta gränsen.

I dag har jag varit och skänkt massor med saker till soppkök i Malmö som kommer ge till hemlösa. Jag skänkte bl. a lypsyl, krämer, väskor, halsdukar, halsband, vantar, borstar och mycket mer. Detta är saker som jag har köpt på mig och som jag inte behöver. Det känns skönt i hjärtat när jag kan hjälpa så att dem kan få en julklapp som dem kanske inte hade köpt annars, men som dem kan känna glädje och glädjas av. Den sortens hjälp är inte svår, då dräneras jag inte alls 🙂 Då mår jag extra bra i hjärtat. Så lite balans har jag dock.

Viktigt är att man balanserar upp allt så det till slut väger jämnt.

Nu ska jag fylla på min tank, genom att gå och lägga mig i ett varmt och härligt bad. Det är härligt att ligga och titta på stjärnorna.

Vandra i kärlek Marie

Namnlös

Det här inlägget postades i Alternativa vägar, Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.