Rosa Bandet <3

Jag på mässan

 

I dag var det mässa i Limhamn och självklart hade jag bullat upp med Rosa Bandet paket 🙂 Det var Fia och Victoria som anordnade denna mässa. Återigen så var det superbra planerat och med härliga energier så ska jag snart sätta mig i soffan och koppla av en stund med en kopp te 🙂

Vet du att i förra katalogen så hade Oriflame Sverige och Norge samlat i hop 550 000:- enbart genom att sälja Rosa Bandet paket som ger 10:-/sålt paket till den så viktiga forskningen….. Det ska bli skoj att se hur många paket det blir totalt under hela oktober. Jag lovar att återkomma med det 🙂

Vill du beställa ett paket eller flera och ge bort, så bara hör av dig. Då är du också med och bidrar.

Varmt Välkommen!!

Marie <3

Mejl: mariie.liind@gmail.com

Min beautystore

Please follow and like us:
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.