Vems åsikt är rätt??

mynt

Det finns två sidor på alla mynt, men myntet är lika mycket värt oavsett vilken sida vi lägger överst. Vem säger att den ena sidan är värd mer?

Vem säger att någons åsikt är värd mer eller mindre? Vem bestämmer det? Vem har rätt att bestämma vad andra ska tycka? Hur är det möjligt att vi som människor anser oss vara bättre än någon annan för att någon annan har en annan åsikt? Att vår egen åsikt är mer värd och/eller mer rätt än någon annans?

Det vi tycker och tänker eller hur vi agerar i olika situationer, grundar sig oftast på våra erfarenheter genom livet eller kanske också andra liv….

Någon vill inte att vi ska släppa in fler flyktingar, någon vill inte att vi ska ha fas 3. Någon vill inte att vi ska betala fastighetsskatt osv. Andra tycker annorlunda.

Oavsett vad vi tycker eller vilket parti vi röstar på så MÅSTE vi väl få välja vår egen åsikt. Den åsikten som ligger närmst oss själv. Detta utan att kallas det ena eller det andra… från dem som tycker något annat.

Personligen så kommer jag Aldrig att skriva om politik på denna sidan, men vill bara belysa att min åsikt är att vi alla har rätt att vistas på jorden. Vi är lika mycket värda oavsett var vi kommer ifrån. Människor är lika mycket värda oavsett religion och vad vi tycker. Så länge vi respekterar varandra och varandras åsikter utan att kalla varandra olika saker när våra tankar går isär så kan vi leva sida vid sida. Jag postar mycket som jag tycker är viktigt på tex fb eller här på bloggen, men respekterar mina vänner eller andra som väljer en annan åsikt, matkultur eller väg att gå. Så länge vi respekterar varandra så kan vi vara vänner och leva och bo sida vid sida.

Var rädda om varandra och njut av livet och allt det har att erbjuda <3

Hjärtats

 

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.