Få perfekt nagellacksresultat hemma!!

Här kommer en massa bra tips från Oriflame för att få en perfekt nagellacksresultat hemma.

Börja med rena naglar utan nagellack. Om du har ett envist nagellack som vägrar gå bort med nagellacksborttagning, prova att blötlägga naglarna i varmt vatten med lite bakpulver i för att få bort fläckarna. Det är ett fantastiskt husmorsknep som Oriflame rekommenderar!

DEN PERFEKTA LÄNGDEN Korta ner dina naglar med en nagelklippare och forma dem sedan med en nagelfil. Fila alltid i en riktning (mot toppen på nageln) för att undvika att naglarna flisar sig, och därefter försiktigt runt längst med fingertopparna.

INNAN DU APPLICERAR NAGELLACKET        Du bör inte blötlägga naglarna precis innan du applicerar nagellacket. Vattnet kan göra så att naglarna expanderar, vilket kan resultera i att de flisar sig när de väl torkar. Så har du blötlagt dem så vänta någon timme innan du applicerar lacket.

VÅRDA NAGELBANDEN Använd en orangepinne för att försiktigt trycka tillbaka nagelbanden. Dina nagelband är en ”levande” del av nageln, så de behöver lite extra vård. Skrubba området kring nagelbanden med en speciell nagelbandscrub innan du applicerar en vårdande och återfuktande nagelbandscreme.

GLANSIG FINISH Polera dina naglar. Använd dig av en nail buffer för att ge naglarna en jämn och glansig yta. Om ytan är ojämn, samlas det luft och då får du inte lika fint resultat.

FIXA BASEN! Applicera ett baslack eller ett stärkande lack som The One Nail Hardener. För att ge ditt nagellack någonting att fästa på. Sedan, när det torkat applicera ett tunt lager vitt nagellack ovanpå. Varför? En vit bas får ditt nagellack att se mer levande ut.

Om du brukar skaka nagellacket innan du applicera det är det dags att sluta med det! Rulla istället flaskan mellan dina handflator för att undvika att det skapas bubblor i flaskan.

Applicera två lager av nagellacket, men använd max tre penseldrag på varje nagel. Avsluta med ett topplack för högglansig finish.

Giordani nagellack, vårt lyxigaste lack nu endast 99:- /st ( ord pris 160kr)

The One French Manicure nail polish nu endast 89:- ( ord.pris 120kr)

 

Du kan läsa mer om detta på hemsidan www.oriflame.com eller hör av dig till mig

Marie Lind / Team ledare för oriflame mariie.liind@gmail.com

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Make Up, Oriflame och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.