Solens strålar skadar

Solskydd

 

Solens strålar är som starkast nu på våren. Bara dem kommer fram korta stunder så bränner dem oss kraftigt om vi sitter för länge i solen. Här kan du se vilken styrka som är bra för dig och då beroende på hur ljus eller mörk du är i skinnet. Är man mörk så har man oftast bättre skydd och är man ljushyad så kan man bara sitta korta stunder i solen på våren.

Här ser du olika solprodukter  spf 15- spf 50

Här hittar du solskydd för barn men även aftersun

Tidigare skrev jag ett inlägg om en man som jobbat med solen exponerad på ena ansiktshalvan.  Här kan du läsa om honom. Han jobbade som lastbilschaufför i 28 år och som blev utsatt av solen på endast sin vänstra ansiktshalva.

Var rädd om dig i solen!!

Marie lind

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat, Hudvård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.