En ängel har sett mig

Lyckoklöver

Jag tror det finns en mening med allt som sker 🙂 Men vilken häääääääärlig känsla <3 Jag är såååå tacksam <3

Att bli uppringd och kallad till intervju och  erbjuden arbete under intervjun!! Med rekommendationer från en ängel, en ängel som går här på jorden.

Dem änglarna, som är inkännande och lyhörda trots att dem inte känner andra människor. Men dem änglarna som finns där och ändå känner in och ser igenom och tydligen har sett mig. Så härligt!!!! Tacksam <3

Det är lätt att man får sig en känga i livet och man på något sätt tar åt sig och förminskar sig själv. Jag vet ju vem jag är men hur ska man visa det mer än att vara sig själv. Till slut segrar ärlighet och godhet och alla dem tillfällen där det blir så här ska man ju verkligen suga åt sig.

Jag är väldigt glad och hoppas och tror att jag kommer trivas väldigt bra här på mitt nya jobb. Här kan jag göra skillnad och det är det jag har velat hela tiden. Att göra skillnad för dem som behöver.

Tacksam ända in i själen <3

Marie lind

 

Please follow and like us:
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.