Foundation för 99:-

Age defying

 

Du vet vad man brukar säga… Ålder är bara en siffra 🙂  Hur ung du känner dig behöver aldrig definieras av antalet ljus på din födelsedagstårta. Men tecken på åldrande är oundvikligt men vi kan göra det bästa möjliga genom att ge vår hy den bästa vården. En bra hudvårdsrutin är det grundläggande. Efterföljande produkter som är säkra och som man vet vad dem innehåller är nästa steg.

Denna Bästsäljande foundation får du köpa för 99:- när du beställer annat för 250:- från katalogen.  Klicka på Katalogen så kommer du dit.

Denna foundation är en av dem bästa. Den jämnar ut hudtonen och ger en fulländad finish med lyster. Den återfuktar huden samtidigt som den täcker rynkor. Det finns solskyddsfaktor = spf 8 i den för att skydda dig. Den finns i fem färger.

21621 Porcelein

21622 Light Ivory

21623 Natural Beige

21624 Natural Rose

21625 Golden Beige

Just nu kan du också beställa ögonkrämer för 99:- när du beställer någon kräm i tillhörande serie. Du ser dessa i Katalogen

Lägg ett mejl till mig om du har någon fråga så hjälper jag dig 🙂

                                        Trevlig helg! Marie

Marie lind

Det här inlägget postades i Hudvård, Oriflame, REA och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.