En märklig kväll…

mannen på marken

I kväll när jag och min man var ute med vår hund så låg det en man på parkeringen en bit från vårt område. Han låg helt orörlig. Jag stoppade min man och pekade…. Vi får nog gå dit, sa jag. Det första jag ser är att han är väldigt lik min svärfar. Men han är avliden sedan 7,5 år…

Vi försöker få kontakt med honom. Han var helt snurrig när han väl vaknar till. Jag ringde 112, men dem svarade inte på 112. Det gick nog 15 signaler…och min man sa att han stank alkohol, så jag lade på luren.

Alldeles snurrig och förvirrad så försökte han komma på var han bodde och vad han heter. Helt plötsligt så kommer en kille ( som bodde på samma område) och sa att han såg att att han trillade in i garaget och slog i huvudet, men att han stått en bit bort och höll koll på honom…? Lite märkligt, men han vågade kanske inte ta tag och hjälpa honom upp ensam. Jag frågade om han kände honom men det gjorde han inte. Han visste inte vem det var.
Jag och min man fick upp honom på benen och det var inte stabilt…. men vi fick till slut fram adressen så vi gick ju in med honom till hans hus. Jag ringde på och mannen sa ” nej ring inte på…” Men det var ju för sent 🙂 Min man kontrade och sa ” du kan inte smyga in i detta tillståndet ändå” 😉

Frun kom och öppnade alldeles yrvaken. Hon verkade inte fatta något hon heller… Vet inte om dem var chockade alla. Men vi fick in honom och satte honom i hallen på en stol. Då var han vaken och tackade så mycket för att vi gick in där med honom. På vägen in så muttrade han ” varför dricker man på detta viset” 🙂 Så han var VÄL medveten om sitt tillstånd och vad han gjort.

Ja, det var en märklig kväll…

 

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En märklig kväll…

  1. Anna skriver:

    Vad snälla ni är som hjälper mannen. Men ni är godhjärtade ♥

    • Marie Lind skriver:

      Ja, det måste man göra. Denna gången slutade det lyckligt, men om inte vi kommit så hade han kanske dött eller blivit rånad. Det finns många som inte har goda avsikter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.