Rengör du din hy?

Ecollagenpaket

Rengör du din hy varje dag? 2 gånger om dagen?

Tänk dig att du åker till jobbet och på vägen så träffar du på en massa föroreningar i form av avgaser, damm, kemikalier osv. Under dagen så sitter du kanske framför en dator, går in i ett varuhus på vägen hem, där dem har packat upp en massa kartonger. Du har kanske sprayat ditt hår med hårspray inför dagen…….

Allt det du utsätts för hamnar på din hy. Om du inte rengör din hy så ligger smutsen kvar på hudytan och din hy kan inte andas till slut.

När du har vilat på natten så transporterar din kropp/hud upp föroreningar upp till hudytan och där blir dem liggandes om du inte rengör. SÅ…. absolut ska du rengöra din hy två gånger om dagen. Efter det så bör du smörja med serum och dag eller nattkräm.

Här har du rengöring, ansiktsvatten, dag och nattkräm, serum och ögonkräm till ett fantastiskt pris. Endast 1169:- för hela serien!!!!! Ord pris är ca 2000:-

Ecollagen innehåller växtstamceller och dem boostar din hy med 200% och fyller ut rynkorna inifrån. Denna serien är för dig som är +35 och den är verkligen helt underbar.

Det finns INGA PARABENER i krämerna och det är väl jättebra!!! 🙂

Vill du beställa den så kan du göra det HÄR:

Jag kan också erbjuda dig rabatt på ditt köp 🙂 Kontakta mig så ska jag berätta mer. Jag ger dig minst 15% i rabatt men du kan också få mer 😉 Jag har också en del andra roliga erbjudanden. Hör av dig till mig på min mejl: mariie.liind@gmail.com så ska jag berätta mer.

Trevlig helg!

Marie lind

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Hudvård, Oriflame och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.