Oriflame fick näringslivsmedaljen 2012

Jag är stolt över att arbeta med ett företag som gör så mycket för världen som Oriflame gör!

Inte sällan läser jag på sociala medier att MLM inte är något arbete och jag förstår inte hur man menar när man säger eller skriver det…. Det finns ju givetvis många oseriösa företag, men Oriflame är ett Seriöst, Svenskt företag som finns i 63 länder världen över och som sysselsätter många, många människor. Oriflame startade 1967 och har expanderat ofantlig och blivit bland dem främsta bland tusentals företag som säljer Direkt till konsument.

Jag är stolt och känner mig väldigt glad över mitt val av att arbeta med Oriflame och sortimentet med Naturlig kosmetik och Wellness.

Hälsa och välmående

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat, Hudvård, Jobba med Oriflame och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.