100% Naturligt <3

Wellness p1

Just nu får du en Gratis produkt när du köper produkter från flertalet av Wellnessprodukterna i vårt sortiment!!  Här ser du Katalogen Wellnessprodukterna finns på sidan 114-123. Priserna och erbjudandet gäller tom 15 januari kl 18,00!!

Varför Wellness? 

Wellnessortiment

 

Livet är kort. För kort för att år efter år arbeta för långa dagar, äta osunt, inte motionera, och vänta på att “rätt tidpunkt” ska komma för att vi ska ta hand om vår hälsa.

Låt det bli rätt tidpunkt i dag!! Vänta inte, tänk inte att du ska. Utan gör det redan i dag!!

Efter mer än 8 års studier har Wellness by Oriflame svaret till ett längre och friskare liv- Kost- och hälsoprodukter som tillverkas i enlighet med strikta kvalitetskrav och forskningscentret Igelösa Life Science Community. Igelösa ligger utanför Lund.

Här verkar Stig Sten – Medicine doktor i hjärtkirurgi, Toraxkirugi och en av världens ledande auktorieter inom hjärt- och lungtransplantation och återupplivning. En av hans huvuintressen är kost och dess inverkan på vår hälsa. Han driver anläggningen parallellt med sitt arbete på Universitetets sjukhuset Lund.

Stig Sten är utvecklare av Natural Balans Chake och grundare av Igelösa. Han leder arbetet på Igelösa tillsammans med kockar, sjuksköterskor mfl.

Syftet för Igelösa är att utveckla effektiva program och produkter för att minimera riskfaktorer för livstils sjukdomar såsom hjärt-och kärlsjukdomar, diabetes och fetma ( förebyggande)

Wellness vetenskapliga och medicinska rådgivare är internationellt kända inom sina respektive arbets- och forskningsområden. Alla har många års erfarenhet inom hälsa och välbefinnande. De hjälper oss att utveckla produkterna och att göra korrekta, faktabaserade påstående kring våra produkter.  Wellness är 100% naturligt och utan tillsatser.

drottningen

Här är en bild från när Ers Majestät Drottning Silvia är på besök på Igelösa och träffar Stig Sten. I handen håller hon produktguiden från Oriflame. Denna kan du beställa HÄR  med artikelnummer : 109291

I produktguiden så hittar du all information om alla wellnessprodukter som är framtagna.

 

Här kan du läsa om och beställa produkterna från Oriflames Wellnessortiment

Här ser du Katalogen produkterna finns på sidan 114-123

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till mig på min mejl. Jag kan också ringa upp dig.

Varma Hälsningar

Marie Lind 🙂

Marie lind

 

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Oriflame, Wellness och Må bra och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.