Gå inte och ha ont i onödan

Magiska händers

I dag var jag hemma hos min fina och helt underbara väninna!  Jag har en axel som konstrar och i dag hade jag sådan värk. Jag bad henne om hon skulle kunna rensa min axel på energier som inte skulle vara där och det gjorde hon. Tack och lov för det, jag hade väldigt ont. Hon har magiska händer och utför Frihetsterapi,  som är väldigt kraftfull.

Nu mår jag som en prinsessa igen och det känns så härligt. Jag kan varmt rekommendera Fia, hon har verkligen Magiska Händer <3

Här hittar du henne: http://www.fiashelhet.se/ 

Fia

 

med kärlek Marie

Det här inlägget postades i Alternativa vägar, Blandat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.