Vi behöver Healing!!

Jag vill sända ut kärlek, positivism och glädje!!

Det känns verkligen som allt är negativt och väldigt rörigt just nu. Alla pratar om Corona och vi ser bara information om dödsfall och smittade. Jag skulle vilja höra om dem som det har gått bra för.

Ibland får jag känslan av att världen och människorna är skrämda av alla dem filmer som har producerats dem sista 20 åren. Filmerna, som handlat om olika pandemier, zombies osv.

Lite positivt… Tittade på ett program för döva och hörselskadade häromdagen där det var en kvinna som fått influensa som hon misstänkte kunde vara Corona och hon tog sig jättesjuk till sjukhuset. Kvinnan hade astma och dem kollade hennes syresättning i tältet utanför sjukhuset och sen fick hon åka hem med luftrörsvidgande. Hon frisknade till. Det var väl fint, hon var ändå i riskgruppen men blev frisk och inte alls dödssjuk. Jag vet att det är många med henne som har blivit friska. Många har heller inte alls blivit så sjuka som många andra. Det är svårt att veta vem som blir så sjuk….

Men jag beklagar verkligen alla dödsfall och vill ge en extra styrkekram till dem som har förlorat en anhörig eller vän just nu i samband med denna pandemi. Min man har dem sista dagarna mötts av dödsbud av två som han känner, en vän och en släkting. Det är svårt just nu för många. Vi behöver ta hand om varandra. Ge varandra kärlek och omtanke.

Jag vill sända ut massor med kärlek till alla

Med kärlek Marie

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.