I dag var vi ute på en lång promenad på 11 km och det var härligt att gå vid havet och känna doften från tall och hav. Det har jag och mannen gjort massor med gånger….. MEN det var extra mysigt i dag då dottern och svärsonen var med, samt lilla ”barnbarnet” Massimo.

Sen åkte vi hem till oss och grillade och mös tillsammans.

Vilken dag och kväll som jag uppskattade väldigt mycket. Det blev en hel dag med kvalitetstid och det var så mysigt.

Jag tror det är viktigt att känna……., att VERKLIGEN Känna DET som är viktigt i varje dag och att sortera bort det som är mindre viktigt. Det viktiga kan vara korta samtal i telefon med någon du inte träffar så ofta, eller en kram av en nära familjemedlem eller vad som helst. Det avgör man bara själv. Men jag tror att vi lägger in en massa oviktiga saker i vårt liv, ibland omedvetet.

För visst bär vi med oss det som är mindre viktigt och ibland placerar vi det före annat för att vi tror att det är där det ska vara….. så himla dumt…

Det gäller att bena ut vad som är värdefullt för dig. Du kan ställa dig frågan, vad vill du verkligen inte vara utan? Då hittar du oftast det viktigaste och det som ligger dig mest om hjärtat just nu. Ta hand om och vårda det riktigt fint.

Med kärlek / Marie

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.