Palindromdatum

02 02 2020

I dag är det palindromdatum och inte sällan väljer många att gifta sig eller förlova sig dem datum som skrivs på ett speciellt sätt. Många tror att det bringar tur. Palindrom är något som skrivs eller läses på samma sätt från båda håll. Något annat som är palindrom är Was it a car or a cat I saw

Jag tänker att i dag är en bra dag att ändra på det som vi inte är helt nöjda med eller om vi känner att det saknas något.

OM vi inte gör det som vi längtar efter, så kommer vi säkert att ångra oss….

Vi kanske ångrar dem förändringarna vi aldrig gjorde eller chanserna vi aldrig tog. OM vi inte gör det som magkänslan vill att vi ska göra och inte följer hjärtats längtan till det vi känner starkt inför.

Kanske är du helt nöjd med det som det är och då är inte denna texten för dig. Då kan du bara scrolla vidare… eller så kan du fundera på om allt är exakt som du vill?

Låt denna dag 02022020 bli vändpunkten för det nya! Gör det du vill fullt ut efter dina förutsättningar såklart.

Vill du gå en kurs och lära dig ett nytt språk, eller vill du lära dig att måla, vill du flytta eller byta jobb, önskar du nya vänner eller förkovra dig i någon bok. Gör det du vill när du kan och med dina förutsättningar.

Låt inget begränsa dig och din nyfikenhet och önskan om det som finns där borta!!! Det är aldrig försent, det är bara att vi behöver följa förutsättningarna för vår ålder och kropps kondition på bästa sätt.

Njut av det nya som livet för med sig från och med i dag!

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.