Ge dig själv det bästa

Ge dig själv det bästa du kan varje dag. Du är värd att må bra och njuta av livet tillsammans med dem du harmoniserar med. Släpp det som inte känns helt ok, om du vet att det inte bara är tillfälligt.

Ibland så behöver vi göra upp med vissa personer, saker, situationer för att komma vidare. Gör det för ingen tackar dig för att du går och vantrivs med någon person, någon situation, ditt jobb eller vad det nu kan vara som får dig att känna dig ur balans. Ibland kan det vara tillfälligt och bara för att vi mår lite skruttigt för någon situation och då är det ju övergående och därför inget man ska avsluta. Men man kan behöva en paus och man kan behöva vara i fred ett tag för att slicka sina sår och heala sig själv för att komma tillbaka med sin fulla potential och kraft när man har läkts.

Jobbet kan man ju inte ta en paus ifrån hur som helst, för det är ju det som betalar ens hyra och uppehälle. Men om man inte är nöjd med jobbet så kan man se sig om efter ett nytt. Det är viktigt att se sina egna behov och inte bara springa på och tro att man MÅSTE vara på detta jobbet. Känn efter och gör det som känns rätt för dig. Du ska se att det kommer öppnas nya dörrar, med en massa roligt innehåll. Man ska kanske arbeta på ett annat sätt? Det finns många öppna dörrar, bara man vågar se dem….

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.