En fantastisk person <3

Terry Evans

Terry Evans är en helt underbar och väldigt klok man med ett öppet hjärta som han gärna delar med sig av. Jag träffade honom för några år sedan då jag åkte till Fanthyttan med min väninna Eva. Fanthyttan är orten där den gamla byskolan ligger. Det är en harmonisk och glädjefylld plats.

Vi var hos Terry Evans på en sommarvecka och fick där uppleva en vecka med en massa kunskap från en fantastisk person som öppnar hela sig själv och berättar från hjärtat. Kursens mål är att öppna inre dörrar inom områdena personlig utveckling, inre potential och medial förmåga utifrån var och en individ. Terry Evans är väldigt klok och med massvis av kunskap inom området.

Jag har varit på några olika kurser under årens gång hos flera olika personligheter och Terry är den som helt klart har satt störst och djupast spår hos mig på ett positivt sätt. Jag tänker på honom med glädje och värme <3 Jag är enormt tacksam för att jag fick möjligheten att möta honom <3

Hur kursen blir beror till stor del på deltagarna och frågorna som kommer upp. Denna kurs kan jag varmt rekommendera och jag skulle gärna åka dit igen. Det är verkligen personlig utveckling på hög nivå, där man kan ställas inför prövningar som man inte visste om.

På kursen mötte jag många andra härliga personer och i skrivande stund så finns jag på bild på hemsidan trots att det är många år sedan jag deltog. Jag sitter bredvid en kille (inget namn nämnt), som har en midsommarkrans på sitt huvud. Vi avslutade kursen på midsommarafton 🙂

Terry Evans hemsida: http://www.creativexperiences.com/

Har du funderingar på att åka dit, så gör det. Du kommer inte att ångra dig!!

Hjärtats

Med kärlek <3

Marie

Det här inlägget postades i Alternativa vägar, Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.