Glutenfria Våfflor

Glutenfria Våfflor med Protein Blend

Här kommer ett recept med vår Protein Blend, där man endast använt denna som bas. Det är en utmaning att få våfflorna spröda när man inte har i vetemjöl så dessa blir mer mjuka, men dock nyttigare och smaken god med lite bär, en klick grädde och andra tillbehör som man önskar.

Ingredienser ger ca 10 våfflor:

2,2 dl cream cheese eller 130g, ( Philadelphia eller ICA´s eko naturell färskost)
8 ägg
4 tsk vaniljpulver
8 msk Protein Blend
3 tsk bakpulver
2 msk smält smör

Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Ha ev. i lite smör i våffeljärnet. Servera med önskade tillbehör.

Receptet har jag fått från Emelie Jabarri, som är ansvarig för Wellness.

 

Här kommer ni till Protein Blend

Har du frågor så tveka inte att höra av dig 🙂

 

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Wellness och Må bra och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.