När något händer som man blir lite tilltufsad av, då behöver man gråta lite, sen behöver man spotta i nävarna och se till och kämpa vidare och leva livet så bra man kan. Det är man skyldig sig själv, tycker jag.

Man får vara ledsen och man får tycka saker är jobbiga, när dem kommer många på en gång kan det vara tufft att sortera. Men att man inte efter ett tag kämpar på, det finns inte i min värld. Det finns alltid nya vägar att prova

Var rädd om dig, du är värdefull <3 Njut av ditt liv, det är värdefullt <3

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.