Personligt till min betydelsefulla vän…

Nu har jag sagt farväl till dig och det var tufft. Det var med väldigt tunga steg jag tog mig in i bilen för att åka till kyrkan och vara med. Det hade varit enklare att stanna hemma,  men det var en väldigt fin andakt. Allt var så personligt och bara såååå Du <3

Det var en tuff tid från att jag fick reda på att du gått över. Jag trodde inte det var sant, hur kunde det bli så? Så fort…. och jag anade inte det på något sätt. Jag har inte riktigt varit mig själv sedan dess.

Skulle så gärna vilja prata med dig en gång till och en gång till säga till dig hur fin du är och hur mycket jag har tyckt om våra möten. Jag vet att det var tufft för dig många gånger och jag gjorde mitt allra bästa varje gång för att du skulle ha det bra. Jag vet att du kände det, du var så närvarande och inkännande trots allt. Du såg alla detaljer om jag hade klippt mig och nya kläder eller vad som helst.

Jag vet att du var mycket glad för mig med, det har du berättat många gånger. Jag tror att du kände detta på dig, att du var på väg…… men du sa inget om det. Av dem sista orden till mig så förstår jag det nu…..

Denna text skrev jag till dig och satte på dina färgglada blommor som jag hoppas att du såg. Det kändes som om hela kyrkan var fyllt av DIG. Jag hörde dig nästan sjunga själv.

Du hade ett stort hjärta och du var ALLTID så tacksam. Jag saknar dig så.

 

Fina du, Jag saknar dig så

Ett starkt band vi hade, vi två

Vi gick runt i stan med stora kliv

Du älskade att sjunga och berätta om ditt liv

Du pratade gärna med alla du mötte 

Du var tydlig med att du var ”Väskötte” 

Du var glad och hade ditt hopp och tro

Ett betydelsefullt ord för dig var Sinnesro

skriven av Marie Lind

 

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.