”Jag ska inte dö i dag ”

 

10351652_10152899060382556_6528839247005879721_n

Vi fick förmånen och lyssna på Pamela Andersson som är chefredaktör på Topphälsa. Det var ett gripande föredrag och från mina ögon rann tårarna mer än en gång under föredraget.

Jag och Linda var på Growth Council konferens på Villa Aske utanför Stockholm från fredagen-lördagen denna helgen. Här fick vi lyssna på Pamela Andersson.

Vilken fantastisk kvinna, hon tränar stenhårt (så mycket som kroppen klarar av), för att besegra sin hjärntumör!!! Inställningen är hennes största vapen!

När hon berättar om sina barn och om sin kamp så kan ingens ögon vara torra.

Vilken fantastisk kvinna och med vilken glöd hon förmedlar sin styrka trots sin hjärntumör. Viljan av att besegra cancern är mycket stark och hon har en fantastisk inställning till livet och hur vi väljer att tackla svårigheter.

Ta bara ut BRA saker i förskott, säger hon. Hon sa verkligen en massa annat bra också.

Jag önskar att vi alla kan tänka som henne när vi känner oss nere eller möts av svåra perioder i våra liv. Vi alla har ju våra egna saker som är jobbiga, men man får perspektiv på tillvaron när man lyssnar på henne.

Pamela andersson

Pamela Anderssons bok  ”Jag ska inte dö i dag”   kan du köpa i Topphälsas Webshop. Klicka på titeln så kommer du dit

Jag har verkligen stor respekt för Pamela Andersson och önskar henne allt gott framöver <3

Hjärtats

med kärlek

Marie

Det här inlägget postades i Alternativa vägar, Blandat, Oriflame och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.