Böcker som jag är så glad för

Jag är så glad, har hittat dessa underbara Yogaböcker på secondhand till inga pengar. Secondhand är fantastiskt för någon annan kan få nytta av dem och jag är sååååå glad.

Själv skänkte jag 16 flyttlådor, 2 säckar samt en massa påsar för några dagar sedan med en massa saker. Det blev till Emmaus Björkå denna gång. Jag hoppas någon blir lika glad som jag blev över det jag skänkte och att det kommer till nytta.

Jag har köpt dessa fina Yogaböcker i omgångar, Yoga för livet hittade jag för ett tag sedan. Yoga för kvinnor och Yoga hittade jag nu i dag. Dessa kommer väl till pass när jag sätter igång med min Yoga för andra.

Jag följer Karins blogg och kan väl erkänna att jag inte alltid har tid att läsa men jag gör så gott jag kan <3 Hon är fantastiskt, så har du inte läst den, så gör det.

Här hittar du Karin Björkegrens blogg

 

Det här inlägget postades i Yoga och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.