Del av min odling :)

Det här är 6 av mina zucciniplantor som jag för sått inomhus. Dem blir lite skörare då men dessa har klarat sig superfint. Jag har 3 gula och 3 gröna. Dem ger frukt kan jag lova 🙂 Mums det är sååååå gott. Dessutom kan man frysa dem, ska testa både att förvälla dem innan och att även frysa dem delade i bitar. Har fått fram att man ska kunna göra både och.

Jag har även planterat tomater som jag fick av min snälla granne. Jag har också lite annat smått och gott. Så himla skoj att se det växa fram och skörda sina egna ekologiskt odlade grödor. Självklart är det både fröer och jord som är ekologiskt <3

I love summer <3

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.