Oj vilken smärta….

….det är att ha slemsäcks inflammation. Det är helt olidligt och fruktansvärt långsamt övergående. Jag fick ta dubbel dos voltaren och det hjälpte inte….

Nu äntligen är det på bättringsvägen, men vilken pärs.

Fick mig en snärt i axeln på jobb och försökte häva den smärtan under en vecka, men det gick inte.  Som följd blev det 2 veckors sjukskrivning. Har haft detta en gång förut men det var många år sedan. Det är väldigt smärtsamt och ingen vårdcentral eller läkare kan hjälpa en när det är helg, man känner sig så liten. 1177 hänvisade mig till helgvårdcentral, men dem kan inte hjälpa till. Svaret blev att dem inte kunde hjälpa mig. Blev bara hänvisad till Voltaren dubbel dos och Voltaren gel. Hade gärna fått bedövning eller något starkare, så jag fick sova någon timme i alla fall. Nej, ska man få sådant här så gäller det att få det på vardagar mellan 8-17…. galet!!

Då kan en sjukgymnast hjälpa till med övningar och ev. kan man få en kortisonspruta. 

Tusen tack till min familj <3 som hjälpte mig igenom detta på bästa sätt.

Kärlek <3 

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.