Det känns så roligt när det blir rätt

 

Att man ”känner på sig” eller lyckas tolka budskapen rätt eller hur man nu vill uttrycka det. Men när man bara vet en sak och man säger det till sin väninna. Sen två dagar senare så får hon frågan att göra det som jag sa två dagar innan. Det känns rätt och väldig roligt!

Det handlar om min väninna och hennes business. Jag sa att jag tyckte att hon skulle hålla ett föredrag om sin business på Livsfilosofiskt forum i Malmö. Detta sa jag till henne för två dagar sedan 🙂 
I dag kontaktar hon mig och har fått frågan från Livsfilosofiskt forum 😀 Det kan ju inte bli mer träffsäkert, tycker jag.

Så himla skoj!!! Det kommer bli kanon för henne och mig gav det en spark i baken. Jag kan det här och kan inte blunda längre…

Vandra i kärleken <3

Det här inlägget postades i Alternativa vägar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.