Dem vände mig ryggen…

 

Jag jobbar ständigt med min personliga utveckling, dvs jag tror att självkännedom är färskvara och att man måste hålla den uppdaterad precis som att man måste hålla sig uppdaterad på ett jobb eller med egentligen vad som helst.

Det är så härligt när blockeringar släpper och man märker framsteg. I dag sattes jag lite på ”prov” när jag gick till tåget.

Såg en person och hennes man svänga abrupt in i ett område för att undvika möta mig 😀 Jag kände ingen sorg, ledsenhet eller förtvivlan utan sände bara en massa hjärtan och kärlek till dem båda. Det kändes så himla bra att jag bemötte det så <3

Vi kan inte göra saker för att andra ska må bra, om vi själv dukar under. Vi måste tänka på oss själv först. Ibland blir det därför på ett sådant sätt att vägarna går åt olika håll. Det kan göra väldigt ont, men ibland är det nödvändigt för att bryta gamla mönster och präglingar, som inte är sunda för oss. Det var det som hände här.
Ni som känner mig vet precis vad det handlar om och vem detta är

Vandra i kärleken <3 Ta hand om din själ <3 Den ska färdas långt <3

Det här inlägget postades i Alternativa vägar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.