Är du osäker på vad du möter?

Är du inte nöjd där du är!

Vågar jag?  Tänk om det inte är bra? är frågor som ofta kommer upp inom oss.

Varför är vi rädda för att prova något nytt? Varför tror vi oftast att det kanske inte bli så bra?

Jo för att ganska ofta är vi lite fega och vet vad vi har men vet inte vad vi får. MEN Tänk om det blir bättre 🙂 Tänk om det blir MYCKET bättre!  och tänk då om du aldrig gör det valet eller går den vägen, då får du aldrig uppleva det som kan bli mycket bättre. Utan du går kvar i samma fotspår väldigt länge eller kanske hela livet.

Många personer gillar det, men dem vet ju inte heller om det kunde blivit bättre på nästa jobb, i nästa förhållande, i nästa stad eller i ett annat land eller något annat som man går och grunnar på. Jag tror att det är nyttigt med utmaningar och att man provar ifall tanken har kommit till dig. Det får dig att utvecklas som människa.

Med Kärlek

Marie <3 

Please follow and like us:
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.