En märklig helg….

spa

I går skulle vi till Ronnebybrunn för att se Nisse Hellberg och bada i Ronnebybrunns Spa. Morgonen startar med stopp i avloppet…. stressade och pressade eftersom våra goda vänner skulle hämta oss kl 12 så fick vi skynda oss. Det skulle dessutom komma någon och hämta köksbordet vi sålt på blocket…. Innan dess så skulle vi byta däck för att dottern och pojkvännen skulle ha bilen.

Men vi kom i väg och på vägen upp så ringer dottern och säger att bilen inte startar… hon fick gå in till grannen och grannen säger att bilen får stå för han var osäker på vad det kunde vara. Dottern med pojkvän fick ta tåget….

Det var en trevlig tripp till Ronnebybrunn och Nisse levererade och det var en supermysig dag/kväll.

Men väl i spapoolen så stötte vi på två som kom från samma plats som vi bor på och då har vi ändå kört 25 mil….. Det märkliga var att vi bor nästan grannar och dessutom så är en av konsulenterna i min grupp syster med henne och hon var också där….  🙂  Världen är bra liten…

Väl på väg hem i dag så ringde sonen och sa att huvudsäkringen hade gått till huset. Det var pannan och halva köket som gick på den av huvudsäkringarna som gått….

Som tur var så löste sig allt och nu väl hemma så är ordningen återställd 😀

Men det var en mycket märklig helg….

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.