Bekräftelse, inte bara ett behov utan också en förmåga

Confirm eachother

Bekräftelse är inte bara ett behov utan också en förmåga!

Tycker du om att få bekräftelse när du gör något bra? Visst är det roligt och behövligt? Man kan inte få för mycket bekräftelse, tycker jag. Det tror inte jag……. Jag tror att bekräftelse skapar människor som själv också kan lära sig att bekräfta andra och därmed blir en förmåga för dem.

Hur ofta bekräftar du din omgivning? Hur ofta säger du att du tycker om någon, att någon gör något bra eller bara berömmer någon för deras frisyr eller kläder?

Att vi alla behöver bli bekräftade är självklart, vi växer som människor och känner oss till freds och bejakade. Men frågan är också om man bara ska få utan att ge? Vad tycker du?

Det finns många som säger något bara för att det ska vara så och det är inte så jag menar att bekräftelse är eller ska vara

Jag menar när man möter någon som spontant säger att du är snygg i håret, att du har gjort något bra eller bara berömmer dig för att du är du. Dem människorna är inte så många men dem finns och dem är så härliga att möta.

Åsa är just en sådan person, en underbar person som jag har haft förmånen att jobba med några år. Hon bekräftar alla hon möter på olika sätt och är en fantastisk och helt underbar människa. Man känner sig alltid sedd i hennes sällskap <3

Så jag tycker vi ska bekräfta våra medmänniskor mer, då blir världen en trevligare plats att vara på <3

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.