Hela tiden på väg :)

yoga

Att resa är alltid trevligt 🙂 både till andra länder men även inom sig. Att resa inom sig krävs för att utvecklas. Man kan givetvis använda olika nycklar för att hitta sin väg. Ingen vet vad som är rätt för dig, mer än du själv.

Det är ständigt en resa framåt för min del och jag känner mig så tillfreds med att utvecklas. NU har jag bestämt mig för att gå en Yogalärarkurs och det ska bli så himla skoj!! Jag känner mig så tillfreds efter det beslutet att jag knappt kan vänta tills den börjar.

Jag kommer att berätta mer framöver, så håll utkik 😉

Förutom denna kurs så händer det mer för min del, både utbildningsmässigt men även på jobbfronten och det är så himla skoj!

Vandra i kärlek så kommer kärleken till dig <3

Hjärtats

Please follow and like us:
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.